tisdag 24 mars 2015

Sexigt och snuskigt men roligt och spektakulärt!

Dekadensen tar över Stockholm! Ta med din älskare och släpp loss dina fantasier!

Den 10 april är det premiär för Moulin Noir på Metropol Palais i Stockholm.

Låt domptören Ziegfried och hans ekvilibristiska akrobater, dödsföraktande fakirer och ekivoka dansare ta med dig på en intim och skandalös resa in i det smutsiga och förbjudna.

Calzessa är med och ser till att alla på scenen har snyggt klädda ben :)

tisdag 17 mars 2015

Klassiskt sval


Julianne Moore, denna ultrafeminina stilikon firar vi - äntligen en Oscarvinnare!

Julianne är en petit kvinna som alltid har rejält höga klackar när det är fest. Hennes kastanjefärgade hår glöder så vackert till den välskräddade, kamelfärgade kappan och vackra ben i ljusaste beige i de mörkt hallonröda pumpsen i mocka. 

En lek med kontraster som verkligen ger effekt. En klassisk trenchcoat eller en ny kappa är en bra investering denna vår. 

Vill du prova denna look själv? Till benen ska det vara knappt synliga strumpor i ljusaste hudfärgad beige. Vi har valt tre som passar till. Vi har fler på lager. Som du vet. Vi lovar dig att du kommer att stå ut i mängden. Passar du inte i kamelfärgat? Välj fritt mellan svart, marint eller 5o nyanser av grått. Det är effekten du är efter. 


//Bettina Stewart


Strumpor:
Veneziana Dimension 15, Strumpbyxor

måndag 9 mars 2015

Ny shop: Strumpbyxor.com

Idag presenterar Jelon e-trade AB en helt ny e-handel - http://strumpbyxor.com.

Den nya shoppen kommer helt fokusera på ett brett vardagssortiment av strumpbyxor och leggings samt lite shapewear. Strumpbyxor i alla prisklasser och alltid till ett konkurrenskraftigt pris.

Strumpbyxor.com kommer att dela lager och logistik med Calzessa men kommer inte i övrigt att marknadsföras eller samarbeta.

– Det är två olika inriktningar, kommenterar Mats Ingelborn, vd och ägare Jelon e-trade AB. Calzessa är vår fullsortimentsbutik med hög kvalitet och exklusivitet medan Strumpbyxor.com har ett urval av bra strumpbyxor för vardagsbruk till bra priser.

Varje vecka väljs en vara som säljs till 20% rabatt.