onsdag 2 december 2015

Det viktigaste jobbet kan bli ditt

Hos oss på Jelon e-trade AB gör vi många saker, de flesta är viktiga och nödvändiga för att verksamheten ska fungera. Vi bygger en webbshop, åker på mässor, träffar leverantörer och bestämmer vad vi ska köpa in. Vi skriver texter, gör små videoklipp och redigerar bilder.

Men det allra viktigaste vi gör är att leverera beställningar och ta hand om våra kunder.

Gun som varit med oss i två år ska gå i pension och vi behöver en ny person på kundtjänst.

Jobbet består av att ta hand om alla utleveranser, packa in i fina paket och se till att dagens leveranser är klara när Posten kommer och hämtar. Dessutom svara på mejl från våra svenska kunder och ta hand om de inleveranser som kan komma in under dagen.

På kontoret och lagret på Birkagatan nära St Eriksplan i Stockholm packar vi leveranser för Calzessa, Strumpbyxor.com, UrbanLegs och XL-Legs. Och detta på fyra språk :)

Vi är en liten (pytteliten) organisation så att du passar in med rätt attityd och rätt engagemang är oerhört viktigt. Du är givetvis noggrann, tycker om mode och älskar nöjda kunder.

För tillfället är jobbet förlagt till måndag och torsdag men detta kan komma att utökas. Timlön enligt Handels avtal.

Mejla ansökan med en personlig presentation av dig som person till jobb@calzessa.com senast luciasöndag 2015-12-13. Skriv "Kundtjänst" i rubriken.

Tack /Mats


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar